Je geboorte in kaart

De manier waarop je geboren wordt, vormt de basis voor je gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid. Ook vormt het je vermogen om gezonde relaties aan te gaan vanuit liefde, inlevingsvermogen en vertrouwen. Kortom; De geboorte heeft een enorme impact op je verdere leven.

Wanneer jij binnen jouw bedrijf  werkt met mensen, is deze set kaarten ontzettend effectief om in te zetten. Je krijgt direct inzichtelijk welk probleem er schuilgaat achter het gedrag van het kind en waar de bron zit van zijn probleem.

Deze unieke set bestaat uit 2 stapels kaarten. De eerste stapel telt  36 vragenkaarten die je helpen om een geboorte in kaart te brengen.

De tweede stapel telt 72 kaarten met de geboortepatronen die matchen met de bijbehorende thema’s, die indrukwekkende mooie foto’s op de achterzijde verbeelden. In samenwerking met het platform Geboortefotografen hebben wij deze foto’s verkregen.

Wij laten jou op een laagdrempelige wijze en met beide benen op de grond kennismaken met geboortepatronen. Wij beloven jou een verbluffend resultaat. Je zal nooit meer op dezelfde manier naar mensen kijken!

Na deze training ben jij compleet uitgerust om met volle zelfvertrouwen verder te werken in jouw bedrijf.

Een geschikte set kaarten voor iedereen in de leeftijd van 0 – 99 jaar! Eigenlijk voor iedereen die ooit geboren is.

Na 26 trainingsdagen én 111 deelnemers het afgelopen jaar
NU NIEUWE DATA!!

– dinsdag 11 september
Nog enkele plekken

– donderdag 13 september
Nog enkele plekken

– vrijdag 14 september
Nog enkele plekken

Binnenkort volgt een nieuwe datum

Op alle geleverde diensten, trainingen, consulten gelden onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.