Referenties

Ongeloof dat gedrag zo ver terug te voeren is. Het is erg verhelderend. En ik kan zeggen; het klopt!

Anouck

Veel nieuwe inzichten voor mij! Wat bijzonder om te merken dat de foto’s al zoveel informatie geven. Zó waardevol voor mij als mens en coach.

Ellie

Alles staat met elkaar in verbinding. Ik heb geleerd dat door het kijken naar de (pré) zwangerschap, geboorte en de eerste periode daarna je achter verschillende ‘problemen’ bij een kind, cliënt kan komen. Heel bijzonder.

Britta

Dat de zwangerschap en geboorte zo’n impact hebben wist ik wel. Maar met alles wat jullie vertellen en laten zien, heb ik nog zo veel meer informatie gekregen.

Ingrid

Persoonlijke puzzelstukjes vallen op zijn plaats. Dit gebeurde door wat jullie vertelden en de film die we zagen. Ik kijk anders naar mijn eigen geboorte. Ik begrijp mijn eigen karakter én die van mijn kinderen. Ook weet ik waarom ik kindercoach ben.

Bianca

Wat was het interessant, inspirerend, verhelderend en ontroerend. Smaakt naar meer om nog meer te willen weten hierover. Heel erg bedankt voor deze inspirerende dag.

Bernet

Het raakte mij dat de geboorte zoveel invloed heeft op hoe je nu in het leven staat. Dat de dingen waar je tegenaan loopt, te weerleggen zijn in je zwangerschap en bevalling.

Henrieke

De eenvoud, helderheid was geweldig. Knap gedaan. Zeer veel respect voor dit mooie ‘spel’. Echt een prachtig hulpmiddel voor hulpverleners! Dank jullie wel!!

Petra

Het spel maakt het tot een indrukwekkende fysieke ervaring. Herkenning en daarmee ook erkenning. En wat een mooie en leuke combi zijn jullie samen.

Leonie

Het spel is een mooie manier om op speelse wijze inzicht te krijgen in hoe het komt dat je doet zoals je doet.

Marian

Wat een bijzondere dag! Het heeft mij doen beseffen waar sommige dingen van mezelf vandaan komen. Ik wil deze kennis graag verspreiden.

Marion

Wat mij het meest heeft geraakt zijn de teksten en foto’s op de kaartjes. Dit deed heel veel met mij. Jullie enthousiasme en gedrevenheid was super gaaf om te ervaren. Heb nu het gevoel meer te willen weten, te verdiepen. Doordat het een spel is, waarbij je kaarten (tools) vast kunt houden, is het minder statisch. En daardoor voor ouders, kinderen minder ‘eng’ of ‘spannend’. Fantastisch!!!

Nienke

Heel bijzonder! Een krachtig middel om naar het leven te kijken. Heel mooi en verhelderend spel. Hier zou ik echt meer mee willen doen.

Judy

Het was een mooie en verhelderende dag. Ongelooflijk hoe jullie deze ingewikkelde materie zo eenvoudig en treffend presenteren. Echt trots op jullie dames!

Harriët

Mooi vormgegeven spel. Super mooie foto’s. Kan veel helderheid brengen en inzicht geven voor ouders als je dit zorgvuldig inzet. Goed dat jullie benadrukken dat het niet een ‘als => dan’ is, maar dat ‘het zo zou kunnen zijn dat’.

Susan

De informatie over de fases in de zwangerschap hebben mij flink aan het denken gezet. Het is indrukwekkend wat er allemaal aan de oppervlakte komt.

Milou

Leuk interessant, hier wil ik meer van weten! Hoe mooi is het om te merken dat veel te herleiden is naar de conceptie en geboorte.

Elise

De bewustwording dat de impact van conceptie, zwangerschap en geboorte zo groot is, ontroert mij. Het maakt mij nog bewuster van mijn liefde voor mijn kinderen. Maar ook de waardering voor mijn eigen ouders.
De foto’s in het spel zijn prachtig en contronterend. Een mooi middel om de zwangerschap te kunnen bespreken, zonder er een oordeel over te hebben. Wat ziet het er mooi uit!

Astrid

Bijzonder om te merken dat mijn gevoel over de gedragspatronen die ik heb, blijken te kloppen. Heel mooi om op deze wijze met de patronen bezig te zijn. Verhelderend. Hier wil ik meer over weten.

Henrieke

Door dit spel vallen puzzelstukken over mijzelf op zijn plaats. Tegelijkertijd heb ik ook heel veel vragen erbij gekregen. Dit vraagt om meer kennis.

Renee

Tijdens het lezen van de ‘patronen’ kaartjes zijn er kwartjes gevallen. Zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen. Het voelen dat het op mij slaat en ik die niet persé met mijn hoofd hoef te begrijpen, vind ik een bijzondere ervaring.
Ik ben erg nieuwsgierig naar het vervolg. Ik zou hier heel graag mee aan de slag willen in mijn praktijk.

Eef

Het zien van de foto’s brengen lichamelijke reacties bij mezelf teweeg. Ik voel gewoon weer wat er met mij gebeurde toen ik baby was. Wat bijzonder.

Maaike

Door dit spel vallen puzzelstukken over mijzelf op zijn plaats. Tegelijkertijd heb ik ook heel veel vragen erbij gekregen. Dit vraagt om meer kennis.

Renee

Het hele thema vind ik rakend en confronterend. Zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf. Zeker bij het zien van de foto’s realiseer ik me dat baby’s zo kwetsbaar en zo puur zijn. Alles klopt van nature, zo mooi. Pijnlijk om te beseffen dat er zo weinig bekend is over de gevolgen van ‘ingrijpen’ bij een geboorte. Maar daar brengen jullie verandering in.
Het spel heeft mij heel goed beeld gegeven welke vragen ik kan stellen aan ouders. Dit gaat mij heel veel waardevolle informatie opleveren. Bedankt.

Esther

Wat bijzonder dat ondanks dat je niet weet hoe je geboorte is geweest, je aan de hand van de thema’s en foto kan zien welke invloed dit op je heeft vandaag de dag. Waardevol!

Laura

Het kaartspel heb ik ervaren als een informatieve en leuke, speelse manier om dit met iemand uit te wisselen. Bijzonder om de kracht van geboortepatronen te ervaren. Mooi vormgegeven!

Yvonne

Ik besefte hoeveel impact de conceptie, zwangerschap en geboorte op mijn verdere leven hebben. Ik werd diep geraakt door vragen uit het spel. Het spel heb ik dan ook ervaren als herkenbaar, maar ook verwarrend. Er zijn veel dingen aangeraakt.

Chantal

Ik heb ‘Je geboorte in kaart’ ervaren als een bewustwording met veel persoonlijke aandacht van jullie. Broodnodige info wat veel te weinig mensen weten.

Karin

Het was een hele fijne sfeer. De openheid waarmee iedereen dingen deelde, vond ik mooi. De foto’s in het spel zijn schitterend! Denk dat dit spel écht werkt om informatie over een kind te verkrijgen.

Anouck

Ik besefte hoeveel impact de conceptie, zwangerschap en geboorte op mijn verdere leven hebben. Ik werd diep geraakt door vragen uit het spel. Het spel heb ik dan ook ervaren als herkenbaar, maar ook verwarrend. Er zijn veel dingen aangeraakt.

Chantal

In 1 zin; Geweldig origineel!

Eva

Erg waardevol en mooi vormgegeven!

Mariël

Ik besefte hoeveel impact de conceptie, zwangerschap en geboorte op mijn verdere leven hebben. Ik werd diep geraakt door vragen uit het spel. Het spel heb ik dan ook ervaren als herkenbaar, maar ook verwarrend. Er zijn veel dingen aangeraakt.

Chantal

De theorie in de ochtend vond ik zeer verhelderend. Het raakte me allemaal behoorlijk. Mooi om te ervaren welke ‘sterke’ kanten in heb meegekregen vanuit mijn eigen geboorte. Er is mij veel helder geworden over mijzelf en mijn kinderen.

Lara

Deze dag heb ik de geboorte van mijn eigen kind in kaart gebracht. ‘Dingen’ vallen nu op hun plek. Een eye-opener waarom mijn dochter zo aan mij hangt.

Wendy