fbpx

Exclusieve dag met prenatale- en geboorteopstellingen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Binnen no time waren 3 geplande data uitverkocht.

Wanneer wij nieuwe data plannen, zullen wij deze hier aankondigen.

%

van de plekken voor deze dag is gevuld

In jouw geboortepatronen duiken. Voor iedereen toegankelijk!

Naar binnen keren en contact maken met jouw diepste overtuigingen en belemmerende gedachten.

Succesvolle ondernemers die Geboorte In Kaart de afgelopen jaren volgden, zijn bereid geweest om ook naar binnen te keren. Ze startten allemaal met dezelfde intentie en wens: meer leren over geboortepatronen en daarbij de kaartenset van GIK in te zetten bij de mensen met wie zij werkten.

En laat het nou eens zo zijn dat hiervoor een bepaalde wetmatigheid geldt. Je kan iemand helpen tot waar je zelf bent geholpen. Of anders gezegd; je kunt iemand helpen tot waar je zelf bereid bent geweest om te kijken naar jouw eigen geboortepatronen en overtuigingen.

Onzekerheden en belemmerende overtuigingen komen en gaan. Je kent als ondernemer tijden dat het je voor de wind gaat en niets de flow waarin je zit, lijkt te stoppen.

Er zijn ook tijden dat je je allicht tegengewerkt voelt, dat je ervaart niet vooruit te komen. De overtuiging ‘hard werken loont’ komt bovendrijven en je zet nog een tandje bij. Het mag niet baten…

Het lukt je gewoon even niet om in de flow te komen. Met alle gevolgen van dien…. Belemmerende gedachten en overtuigingen over jezelf steken ineens weer de kop op.

Laat dit nou juist het moment te zijn, waarin het leven je als het ware uitnodigt om naar binnen te keren. Om je eigen geboortepatronen en  overlevingsstrategieën onder de loep te nemen. Want helaas werkt het niet zo dat wanneer je die eenmaal aan hebt gekeken, ze voorgoed zijn verdwenen. Soms is het nodig om stil te staan, om naar binnen te keren en hier vanuit compassie en mededogen te kijken naar wat er NU gezien wil worden.

Iedereen is welkom! Het is niet nodig dat jij een training van ons hebt gevolgd.

De weg naar voelen is via begrip. En pas wanneer ik iets begrijp, kan ik voelen.

95% van ons gedrag komt voort vanuit ons onderbewuste. Gedrag waar we ons dus helemaal niet bewust van zijn.

Dit maakt dat we dus vanuit onze primaire ervaringen en overtuigingen leven. En ja, ook die ervaringen die jij tijdens jouw geboorte en al bij jouw moeder in de buik opdeed.

Het verliezen van ‘de flow’ in jouw zakelijk leven of privé heeft hier alles mee te maken. Niet omdat je iets niet goed hebt geleerd of kan.

Eigenlijk zitten hele vroege herinneringen en overtuigingen jou in de weg om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

EXCLUSIEVE ERVARINGSDAG MET OPSTELLINGEN

* Dinsdag 14 maart 10.00 – 17.00 uur
* Compleet verzorgde dag incl. lunch
* Kleine groep met max. 6 personen
* Landelijke locatie in Hengelo (GLD)
* Inzicht in eigen belemmerende overtuigingen
* Nieuwe werkmethodes van Geboorte In Kaart

SPECIAAL AANBOD!!

€ 197,- excl BTW.

Hoe we denken, voelen en handelen
heeft alles met onze start te maken.

Vanuit deze liefdevolle verbinding die je met jezelf aangaat, zal je andere dingen gaan zien die je altijd al zag. En vanuit deze nieuwe dingen die je nu ziet, zul je anders kunnen handelen, dan dat je voorheen altijd deed. Kortom, er was een moment van frustratie, voor gevoel zelfs weerstand en tegenwerken. Hierna zal het moment van ‘flow’ weer ontstaan. Want zeg nou eerlijk: als je lekker in de flow zat en je geen enkele vorm van weerstand of tegenslag voelde, zou je dan in de actie zijn gekomen? Nee toch?!

Voor iedereen die naar binnen wil keren in zijn eigen geboortepatronen en prenatale systemen en terug naar de flow, bieden wij een intensieve trainingsdag aan in onze eigen knusse trainingsruimte in de Achterhoekse bossen. Het draait deze dag om jouw persoonlijk proces. We zullen nader werken met jouw eigen persoonlijke verhaal en zullen de allernieuwste opstellings methodiek binnen GIK inzetten.

deelnemers per groep

plekken die nu nog vrij zijn