fbpx

Ontdek jouw innerlijk goud

Ben je klaar om een reis te maken naar de kern van jezelf? Wil je belemmerende overtuigingen doorbreken en je diepste potentieel leven? Dan is GIK & Visualisatie precies wat je nodig hebt!

Of je nu voelt dat het tijd is om jouw onderneming naar een hoger plan te tillen of dat je zelf voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt, dan is dit het programma voor jou. Dit programma is gemaakt om je te begeleiden naar maximale inzichten over jezelf.  Het gaat verder dan traditionele coaching en biedt diepgaande inzichten en aanknopingspunten om jezelf te ontwikkelen en je gelukkig met jezelf te voelen.

Dus, als je verlangt naar meer, als je voelt dat er een krachtige verschuiving nodig is in je leven of onderneming, dan is dit programma de deur naar die verandering. Laten we samen jouw grootste GOUD ontdekken.

Liefs van ons,

Martine Bökkers, Marjella Duiker & Katelijne Vermeulen

Ontdek de krachtige samenwerking tussen Geboorte In Kaart en Katelijne Vermeulen

Bij Geboorte in Kaart doen we onderzoek naar hoe jouw begin invloed heeft op jouw leven nu. Daarvoor ontwikkelden wij een unieke GIK methode.
Ons GIK & Visualisatie programma is speciaal ontworpen om jou te helpen begrijpen hoe jouw vroege ervaringen jou vormen. We zijn dan ook razend enthousiast om Katelijne Vermeulen te verwelkomen in ons team, omdat ze een expert is in persoonlijke groei.

Katelijne Vermeulen heeft als therapeut en trainer veel ervaring in het helpen van mensen om zichzelf beter te begrijpen en te groeien. Met haar kennis voegen we nog meer waarde toe aan onze programma’s.

Samen willen Geboorte in Kaart en Katelijne Vermeulen jou helpen om jezelf te begrijpen en gelukkiger te worden. We willen je laten zien hoe belangrijk jouw begin is en hoe het je leven nu beïnvloedt.

Met ons GIK & Visualisatie programma en Katelijne’s hulp, kom je via visualisaties veel te weten over je eigen verhaal. Je zult ontdekken hoe je vroegste ervaringen je vandaag beïnvloeden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit je zal helpen om de allerbeste versie van jezelf te worden.

Met deze samenwerking beloven we je een reis vol verandering en groei. We willen je laten zien hoe krachtig jouw eigen verhaal kan zijn. Ga met ons mee op deze spannende reis en ontdek je jouw GOUD met Geboorte in Kaart en Katelijne Vermeulen.

 

Wij geloven dat wanneer jij het GIK & visualisatie programma gaat doorlopen, je ongelooflijk veel inzicht en begrijp krijgt over jezelf en jouw oorsrong. Je zult ontdekken welke kwaliteiten je dagelijks kunt inzetten om je gelukkiger en succesvoller te voelen.

Niemand minder dan Katelijne Vermeulen begeleidt je tijdens 12 bijzondere visualisaties. Met haar deskundigheid haal je het allerbeste uit jezelf en ontdek je jouw GROOTSTE GOUD.

 

Patronen doorbreken 

Geluk

Levenslang effect

Wat kan je inhoudelijk verwachten van de 12 visualisaties die begeleid worden door Katelijne
Dit zijn de thema’s van de in totaal ruim 4 uur durende geleide visualisaties

1. Terug naar je geboortehuis
2. Recht van bestaan
3. De 8 Kwetsbare fases
4. Het ontstaan van jouw geboortepatronen
5. Je manifesteren in de buitenwereld
6. Jouw innerlijk kind
7. Zichtbaarheid in jouw huidige leven
8. Welke prenatale invloeden hebben impact op jouw leven
9. Jouw eerste indruk van de wereld om jou heen
10. Verlangen, willen, doen
11. Wat is jouw unieke goud wat je kunt inzetten als professional
12. Hoeveel waarde heb jij te geven

Ontdek jouw GOUD. Het GIK & Visualisatie programma is jouw sleutel naar diepgaand zelfinzicht en persoonlijk succes, begeleid door de deskundige Katelijne Vermeulen.

Het programma is voor jezelf te gebruiken, maar de visualisaties zijn ook inzetbaar voor jouw eigen klanten. Daarbij sluiten de 12 visualisaties naadloos aan op de 12 lessen in de GIK training. De visualisaties zijn een zeer waardevolle aanvulling op de GIK training voor iedereen die voelt dat hun geboorteverhaal anders is dan dat er wordt verteld.
Juist ook voor diegene die het niet meer kunnen navragen aan hun moeder. 

“Wow, wat een fijne en bijzondere ervaring om aan de slag te gaan met de visualisaties. Deze ochtend beluisterde ik ‘recht van bestaan’; ongelooflijk mooi!!
En dadn bedenk ik mij dat ik alleen nog maar visualisatie 1 en 2 heb gedaan, dat belooft nog wat. Als 1 en 2 nu al zoveel in gang hebben gezet, komt het allemaal goed met mijn ideeën”.