fbpx

Bevlogen, vol kennis en ervaring!

Martine Bökkers en Marjella Duiker delen samen een ongelooflijke hoeveelheid kennis en passie voor gedragingen die ontstaan zijn bij de geboorte. Baby’s zijn voor ons een onuitputtelijke bron van verwondering, kennis en informatie.

 

Martine Bökkers is 41 jaar en moeder van 4 kinderen. Samen met haar man wonen zij in de Achterhoek.

Al van jongs af aan is Martine haar grootste passie baby’s. Zij specialiseerde zich in het coachen van baby’s. Als babytherapeut weet Martine de behoeftes van iedere baby in kaart te brengen. Door hoge nood in de kraamzorg spring Martine zo nu en dan bij in het werkveld. Met haar komst verblijd zij kersverse ouders met al haar kennis en kunde. GIK houdt zo heel veel feeling met de werkvloer.  

 

Marjella Duiker is 42 jaar en moeder van 2 kinderen. Samen met haar man wonen zij in Apeldoorn. Als sociaal pedagoog heeft Marjella zich gespecialiseerd in geboorte- en gedragspatronen. Al ruim 20 jaar is zij werkzaam met jonge kinderen.

De ontwikkeling van de mens vanaf het meest prille begin is haar grote passie. Want wanneer je jezelf begrijpt, is iedere verandering mogelijk. Werken vanuit geboortepatronen is voor haar ‘a way of life’ geworden. Haar organisatietalent en uitzetten van grote lijnen matchen perfect met GIK. 

Neem contact met ons op via info@jegeboorteinkaart.nl wanneer je informatie wilt over een training of programma. 

Op alle geleverde diensten en producten gelden onze algemene- en annuleringsvoorwaarden.
Bekijk hier ons privacy statement.
BTW nummer: NL859787023B01
KVK nummer: 74142771