fbpx

Bevlogen, vol kennis en ervaring!

Martine Bökkers en Marjella Duiker delen samen een ongelooflijke hoeveelheid kennis en passie voor gedragingen die ontstaan zijn bij de geboorte. Baby’s zijn voor ons een onuitputtelijke bron van verwondering, kennis en informatie.

 

Martine Bökkers is 38 jaar en moeder van Willem, Guusje, Kobus en Sien. Samen met haar man wonen zij in een dorp vlakbij Zwolle. Als oorspronkelijk kraamverzorgster heeft Martine van kinds af aan een passie voor baby’s. Zij specialiseerde zich in het coachen van baby’s. Als babytherapeut weet Martine de behoeftes van iedere baby in kaart te brengen. Werken vanuit geboortepatronen maakt dagelijks deel uit van haar werken.

 

Marjella Duiker is 39 jaar en moeder van Jonas en Abel. Samen met haar man wonen zij in Apeldoorn. Als pedagoog heeft Marjella zich gespecialiseerd in geboorte- en gedragspatronen.

De ontwikkeling van de mens vanaf het meest prille begin is haar grote passie. Want wanneer je jezelf begrijpt, is iedere verandering mogelijk. Werken vanuit geboortepatronen is voor haar ‘a way of life’ geworden.

Wij leren professionals een Geboorteverhaal in kaart te brengen.
Op die manier zijn zij in staat om het gedrag van ieder kind te begrijpen.
In hun coaching kunnen zij direct aansluiten op de daadwerkelijke behoefte van dit kind.

Neem contact met ons op via info@jegeboorteinkaart.nl wanneer je meer informatie wilt over een training of programma.

Op alle geleverde diensten en producten gelden onze algemene- en annuleringsvoorwaarden.
Bekijk hier ons privacy statement.
BTW nummer: NL859787023B01
KVK nummer: 74142771