GRATIS ONLINE TEST

ERVAAR DAT GEDRAG ALTIJD LOGSICH IS!

Martine en Marjella

Martine Bökkers en Marjella Duiker delen samen een ongelooflijke hoeveelheid kennis en passie voor gedragingen die ontstaan zijn bij de geboorte. Baby’s zijn voor ons een onuitputtelijke bron van verwondering, kennis en informatie.

Marjella is 37 jaar en moeder van Jonas en Abel. Samen met haar man wonen zij in Apeldoorn. Als pedagoog heeft Marjella zich gespecialiseerd in geboorte- en gedragspatronen.

De ontwikkeling van de mens vanaf het meest prille begin is haar grote passie. Want wanneer je jezelf begrijpt, is iedere verandering mogelijk. Werken vanuit geboortepatronen is voor haar ‘a way of life’ geworden.

Martine is 36 jaar en moeder van Willem, Guusje, Kobus en Sien. Samen met haar man wonen zij in een dorp vlakbij Zwolle. Als voormalig kraamverzorgster heeft Martine een kindercoachpraktijk en heeft zij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het coachen van baby’s. Als babytherapeut weet Martine de behoeftes van iedere baby in kaart te brengen. Werken vanuit geboortepatronen maakt dagelijks deel uit van haar werken.

Wij leren professionals een Geboorteverhaal
in kaart te brengen.
Op die manier zijn zij in staat om het gedrag van ieder kind te begrijpen.
In hun coaching kunnen zij direct aansluiten op de daadwerkelijke behoefte van dit kind.

Marjella

Martine