fbpx

Professional in de buurt vinden

Diep van binnen voel je als ouder de impact van Geboorte In Kaart. Je hebt het vermoeden dat het gedrag van jouw kind mogelijk verband houdt met een moeizame start.

We hebben al honderden professionals opgeleid om het geboorteverhaal van jouw kind in kaart te brengen. Dit programma zal jou en je kind zoveel brengen. Na een Geboorte In Kaart sessie zul je begrijpen waar het gedrag van je kind vandaan komt, waardoor je hem of haar veel beter kunt begrijpen en benaderen.

We gunnen jou en je kind een hernieuwde verbinding en het herstel van evenwicht in jullie gezin! Jullie verdienen dit, want geen enkele ouder of kind zou moeten worstelen op deze manier.

Geboorte In Kaart is er speciaal voor ouders die:

  • Niet meer weten hoe ze met hun kind moeten omgaan.
  • Het gevoel hebben dat er iets tussen hen en hun kind staat.
  • Een heftige bevalling hebben meegemaakt.
  • Een kind hebben met een diagnose of label (zoals ADHD, ADD, HSP, etc.).
  • Al van alles hebben geprobeerd, maar geen oplossing hebben gevonden.
  • Een kind hebben dat vastloopt op school.
  • Niet meer in strijd willen zijn met hun kinderen.
  • Zelf ook uitdagende tijden hebben gekend.

Kortom, voor elke ouder die echt wil begrijpen wat er speelt bij hun kind en hun kind weer gelukkig wil zien.

Ons programma is al door vele ouders gevolgd en het bekijken en opvoeden van jouw kind vanuit de visie van Geboorte In Kaart is ontzettend verslavend én effectief! Dus wees gewaarschuwd 😉

Ook waanzinnig om je eigen geboorte in kaart te laten brengen als volwassene!

Op onze handige kaart kun je eenvoudig zoeken naar een professionele Geboorte In Kaart begeleider bij jou in de buurt. Deze experts hebben de unieke kaartenset van Geboorte In Kaart geïntegreerd in hun praktijk, waardoor zij jou optimaal kunnen ondersteunen.

Met behulp van deze kaartenset en de begeleiding van deze professionals, kun je diepgaand inzicht krijgen in het geboorteverhaal van jouw kind en de impact ervan op zijn of haar leven. Dit stelt jou in staat om beter te begrijpen wat er speelt en welke stappen je kunt nemen om jouw kind te helpen en te ondersteunen.

Dus ga op ontdekkingstocht op onze kaart en vind een professional bij jou in de buurt die klaar staat om jou en jouw kind te begeleiden op het pad naar een beter begrip en harmonie.