fbpx

Bekijk via onderstaande buttons de Mega Deals die wij voor jullie maakten voor de 4 programma’s.

Geboorte In Kaart stopt!

Alle diensten en producten van Geboorte In Kaart zijn nog t/m 31-12-2024 aan te schaffen.
Alle nieuwe deelnemers ontvangen de materialen en kunnen minimaal een jaar in de online academie
om alle lessen te volgen en zaken te downloaden.
Praktisch gezien betekent het dat de online leeromgevingen nog t/m 31-12-2025 toegankelijk
zullen zijn voor iedereen.

In september 2014 ontmoetten wij elkaar tijdens een training. Bijna 10 jaar geleden.
We hadden direct door dat we als dag en nacht verschilden, maar zo aan het einde van deze training die een half jaar duurde, hadden we contact met elkaar. Ergens voelden we toen een klik en die is nooit meer verdwenen.

We vonden elkaar in de visie die we hadden op het gedrag van baby’s, kinderen en mensen in het algemeen. Allebei hadden we tot dan toe ons eigen pad gelopen in het ontdekken en ontwikkelen van onszelf en de pré- en perinatale psychologie. Maar met de tijd groeiden we steeds verder naar elkaar toe en was het heerlijk om iemand te hebben die dezelfde taal sprak als het ging om gedrag. We geloofden is onze eigen diensten en visie en vonden de tijd rijp om dit aan een groot publiek over te brengen.
Onze droom was groots, wij wilden iedere kindercoach in Nederland laten zien dat de oorsprong van het gedrag van het kind wat zij coachten als ontstond in de zwangerschap!!
Het was toen nog een heel onbekend terrein voor professionals, wij waren ervan overtuigd hier verandering in te brengen. Maar dit moest dat wel concreet en in ‘Jip en Janneke’ taal, zodat iedereen het begreep en het gedachtegoed veel breder uitgedragen kon worden .

En zo vond Geboorte In Kaart in januari 2017 het levenslicht. Om te toetsen of er interesse was, maakten we in februari een Facebook – evenement aan waar mensen tegen een kleine vergoeding konden kennismaken met ons en Geboorte In Kaart. We hadden hiervoor in een klein zaaltje van een klein hotel ruimte voor 20 personen. We konden ons geluk niet op toen deze eerste kennismakingsdag binnen 4 uur vol zat. Een tweede werd gepland en vanaf dit moment hebben we geen dag tot vandaag meer stilgezeten.

Vanuit de kennismakingsdagen wisten we trainingsgroepen te formeren. De eerste groep die wij in een knus zaaltje achter de plaatselijke snackbar in een pittoresk dorpje draaiden, overspoelden wij in 2 dagen met alle informatie die wij hadden te vertellen over Geboortepatronen. Compleet met eigen notitieboekjes en GIK gepersonaliseerde M&M’s. 
Én het belangrijkste, deze dames gingen als allereerste naar huis met de nieuw ontwikkelde Geboorte In Kaart methodiek; de GIK kaartenset!!!

En zo kende Geboorte In Kaart een vliegende start. Wij draaiden iedere 2 maanden een groep van zo’n 10 deelnemers. De kennis nam toe én de interesse nam toe. We waren flink op weg om onze visie breed uit te dragen. Buiten gepassioneerde vakidioten werden we ook ondernemer.
Na 2 jaar enkel live trainingen te hebben gegeven, merkten we dat de informatie die wij onze deelnemers mee wilden geven niet meer in 2 dagen te passen was. Daarom besloten wij een online leeromgeving te bouwen en in juni 2019 hadden wij een goedgevulde online leeromgeving waar buiten de lesstof die wij persoonlijk en live uitdroegen, heel veel extra’s was te vinden.
Extra kennis en informatie, maar ook downloads en video’s die blijvend te bekijken zouden zijn. Zo konden onze deelnemers ook na de live trainingsdag zich blijven verdiepen in geboortepatronen en het werken met de kaartenset.
Dit bleek een ijzersterke zet, want hiermee groeide het succes van onze deelnemers nog verder en konden wij nog veel meer mensen bereiken met onze methode. Op dat moment nog niet wetende dat we onze tijd ver voor zouden zijn, wanneer het opzetten van online diensten door corona vanaf maart 2020 een vogelvlucht zou nemen.

Juist in de corona jaren wisten we meer professionals dan ooit te bereiken en bleef Geboorte In Kaart sterk groeien. Waar voor ons privé juist in deze jaren ook flinke uitdagingen lagen, bleven we elkaar vinden in het werk en gaf het samen werken aan Geboorte In Kaart veel energie en afleiding in roerige tijden.

In al die jaren hebben wij 4 volledige kaartensets ontwikkeld, de GIK kaartenset met 37 geboortepatronen waarmee alles begon, daarop volgde GIK next Level in maart 2020 en het Babybehoefte In Kaart in januari 2021. Onze jongste ‘kindje’ de 213 tellende kaartenset GIK & Affirmaties vond in juni 2023 het levenslicht.

En dit zijn nog maar enkel de kaartsensets die wij ontwikkelden. Tel daarbij een hardcover handboeken, tientallen readers, heel veel prachtige posters en nog veel meer bij op. Het is echt ongelooflijk wat wij in die jaren hebben gemaakt aan tastbaar materiaal.

Dagelijks maken honderden professionals het verschil in het werken met baby’s, kinderen en volwassen, doordat zij in aanraking zijn gekomen met Geboorte In Kaart. Daar staan wij niet altijd genoeg bij stil. Maar mede door de vele berichten en mails die wij nog altijd ontvangen, lezen wij jullie succesverhalen en jullie compleet veranderde kijk op gedrag. Voor ons voelt het nog altijd geweldig om hier een onderdeel van te zijn.

Maar waar leidt dit verhaal je nu eigenlijk naartoe zal je denken?
Aan al het moois komt een einde en zo ook aan de huidige vorm waarin Geboorte In Kaart nu wordt gevoerd. Na in totaal 1626 deelnemers in onze trainingen, is het tijd voor vernieuwing. Een moeilijk, maar voor ons juist en passend besluit.

Onze baby GIK die in januari 2017 werd geboren, is inmiddels opgegroeid tot een stevig kind van nu ruim 7 jaar oud. Laat het getal 7 nou niet voor niets een magisch getal zijn. Het getal van de innerlijke vernieuwing, van ontwikkeling, van groei.
Na 7 prachtige jaren, besluiten wij op ons (zakelijk) hoogtepunt te stoppen met Geboorte In Kaart in zijn huidige vorm.

Zoals we al zeiden een bewust en overwogen besluit. Een beslissing die niet over een nacht ijs is gegaan en waar wij beiden best even aan hebben moeten wennen. We hebben er tranen om gelaten, vervolgens grapjes over gemaakt en smakelijk gelachen om alle mooie momenten die we samen hebben meegemaakt.

We hadden ons goedlopende en succesvolle bedrijf nog jaren voort kunnen zetten, echter konden wij dit beide niet meer op de manier doen zoals wij dat 7 jaar geleden startten. Ook wij zijn 7 jaar ouder en wijzer 😊 geworden. Dingen veranderen, wij veranderen. Geboorte In Kaart was zo’n sneltrein waaraan 24/7 gewerkt kan worden en successen keer op keer behaald werden. Maar op zo’n hoog niveau werken en steeds presteren heeft ook een keerzijde. Het gepassioneerde werken vanuit bezieling zat er nog steeds bij ons beide in, maar de rol van ondernemer met alle bijkomstigheden nam steeds meer de overhand. Soms hadden we het idee meer manager van ons eigen bedrijf te zijn, dan dat we echt met de inhoud bevlogen en enthousiast bezig konden zijn.

En juist daarom voelt dit besluit zo goed. Dat we beide in staat zijn geweest om over de grenzen van grootsheid en succes te kijken naar ons eigen geluk en welzijn.
We hebben daarbij oog voor elkaar gehouden en zijn ervan overtuigd dat wij beide een eigen pad gaan lopen. Maar voordat wij dat gaan doen, gaan wij nog ongeloof betrokken, bevlogen en mega enthousiast voor en met jullie aan het werk.

Alle diensten en producten van Geboorte In Kaart zijn nog tm 31-12-2024 aan te schaffen. Alle nieuwe deelnemers ontvangen alle materialen en kunnen minimaal een jaar in de online academie om alle lessen te volgen en zaken te downloaden.
Praktisch gezien betekent het dat de online leeromgevingen nog tm 31-12-2025 toegankelijk zal zijn voor iedereen.

Dat is nog een hele tijd!! Meer dan genoeg tijd om misschien nogmaals in de materie te duiken óf wanneer je al enige tijd op de wip zit, jouw kans te grijpen om Geboorte In Kaart aan jouw manier van werken toe te voegen.

Om dit alles knallend af te sluiten organiseren wij op vrijdag 21 maart 2025, de start van de Lente ‘GIK Grande Finale’. Een livedag die deelnemers, die vanaf dit moment de GIK training of GIK Babybehoefte aanschaffen er gratis bij krijgen.
Uiteraard zullen hier tzt ook losse tickets voor verkocht worden, zodat iedereen bij deze Grande Finale in ons geliefde hotel van der Valk in Apeldoorn aanwezig kunnen zijn.

Wij zien ontzettend uit naar de toekomst en hebben er meer dan 100% vertrouwen in dat jullie over 1,5 jaar écht op eigen benen kunnen staan.

 

Liefs van ons,

Martine Bökkers & Marjella Duiker

Bekijk via onderstaande buttons de Mega Deals die wij voor jullie maakten voor de 4 programma’s.

Patronen doorbreken 

Geluk

Levenslang effect