fbpx

GIK Next Level; BIK Behoefte In Kaart

Je hebt het geboorteverhaal in kaart gebracht en dan….

Dan hebben we
GIK NEXT LEVEL!! Dit ontwikkelden wij als verdiepende module met kaartenset nu bijna 3 jaar geleden.
Inmiddels hebben wij GIK first step en GIK next level volledig met elkaar geïntegreerd. De academie bevat nu in totaal 12 lessen. Daarin ook de uitleg en inhoud over Next Level opgenomen. 

Het in kaart brengen van het geboorteverhaal is zo krachtig dat we bijna zouden vergeten dat deze eerste stap de belangrijkste is. Het is elke keer weer magisch om te zien wat het met iemand doet als het geboorteverhaal in kaart wordt gebracht.

Al die puzzelstukjes die op hun plek vallen, al die waardevolle inzichten, ouders die hun kind ineens begrijpen en al die veranderingen die het al teweeg brengt…

Magisch, vinden wij!.

De ontwikkeling van GIK Next Level met de onderliggende behoeftes bleken hét geheime ingrediënt te zijn om je cliënt de gewenste stappen naar verandering te kunnen laten zetten….

 

Met Geboorte In Kaart zet je verandering in door juist NIET aan het gedrag te sleutelen, maar het gedrag simpelweg te begrijpen…  Het gedrag zien wij als een logisch gevolg van datgene wat zich prenataal, tijdens en kort na de geboorte heeft afgespeeld. Voor jou een bekende stap, aangezien jij al met GIK First Step werkt. 

 

En wanneer je verder kijkt dan het gedrag, brengt dat je automatisch bij de onderliggende behoeftes van je cliënt.
Welke behoeftes werden er destijds niet vervuld?
Hoe zijn die leegtes ontstaan en hoe kun je die in het hier en nu gaan invullen?

GIK NEXT LEVEL biedt jou de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan. En dat is zó gaaf!

Je komt namelijk niet alleen tot de kern van het probleem bij je cliënt, je weet nu ook de vervolgstappen te zetten met je cliënt waar ze zo naar verlangt.

Met GIK NEXT LEVEL, kun jij je cliënt een heel concreet en compleet traject aanbieden waarmee ze voor de rest van haar leven verder kan. 


Jij investeert
€ 199,- excl. BTW, ontvangt de materialen thuis en kan direct van start. 


Wat zit er allemaal bij inbegrepen?

Dè splinternieuwe GIK NEXT LEVEL kaartenset, met vernieuwd luxe doosje.

– Boekje over de 4 geboortefases 
– Online lessen in de GIK academie om een GIK consult van A – Z te kunnen doen. 

 Dus wil jij ook werken met deze nieuwe kaartenset, bestel hem dan nu. Aangezien wij stoppen met hem los te verkopen, is dit echt je laatste kans.

Liefs van ons!

Martine & Marjella

 

*Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW