fbpx

Welkom bij het Geboorte In Kaart

 Welk programma kies jij?

Voor enkel het GIK first step programma  óf de voordelige en complete combinatiedeal van het GIK first step én GIK next level?
Let op! Vanaf 1 november is het enkel nog mogelijk om het hele GIK pakket aan te schaffen

Je kan ervoor kiezen om in 1 keer te betalen of in 10 maandelijkse termijnen.

Wanneer jij je aanmeldt, zal jij binnen 5 werkdagen dagen alle materialen thuis ontvangen. Je kan gelijk starten met de lessen in de academie, deze kan je op jouw tempo en in jouw tijd gaan volgen. Levenslang toegang.

De verdiepingsmodule GIK NEXT LEVEL bieden wij je hierbij gelijk als mooie deal aan. GIK NEXT LEVEL is dé volgende stap wanneer je start met het werken met de kaartenset van GIK. Het helpt je die ‘NEXT STEP’ te zetten door jouw cliënt wanneer zijn geboorte in kaart is gebracht. Dit programma is los te verkrijgen voor € 219,- excl. BTW en bevat een groot materialenpakket en live GIK & Connect dag op locatie met ons beide! Lees hier meer over het NEXT LEVEL programma.

Wij geven je hierbij de mogelijkheid om BIK NEXT LEVEL  (t.w.v. € 219,-) PLUS Live GIK & CONNECT DAG op 9 februari 2023 (t.w.v. € 199,-) in onze eigen trainingsruimte in Hengelo (GLD) nu direct met 25% korting aan te schaffen. 

Je krijgt dan zowel de kaartensets van beide trainingen, een harcover handboek, een werkboek, een reader met wetenschappelijke artikelen, een boekje over de geboortefases, 6 geboortefasekaarten én 2 online live trainingsdagen.

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW; lees hier over BIK NEXT LEVEL

Meest voordelig ; incl. GIK next level en GIK & Connect dag

BETALING IN 1 KEER; inclusief NEXT LEVEL
€ 1399,-

BETALING IN TERMIJNEN; inclusief NEXT LEVEL
€ 147,- per maand

Exclusief GIK next level en GIK & Connect dag

BETALING IN 1 KEER; GIK 9 weken programma zónder NEXT LEVEL
€ 1099,-

BETALING IN TERMIJNEN; GIK 9 weken programma zónder NEXT LEVEL
€ 110,- per maand