fbpx

Welkom bij de GIK Summerschool!

De GIK Summerschool is een uniek programma dat jou de mogelijkheid biedt om op een geheel nieuwe wijze kennis op te doen over de prenatale psychologie en geboortepatronen. Gedurende deze zomerse periode dompelen we je onder in een leerzame en inspirerende omgeving waarin je jouw begrip van de vroege levensfases kunt vergroten.

Om dit alles lekker concreet te maken doen we dit aan de hand van een heuse NIEUW GIK SUMMERSCHOOL POSTER. Deze poster neem je mee in jouw tijdslijn en maakt het concreter dan ooit!!!
Met behulp van praktische tools en oefeningen leer je hoe je jouw gedragspatronen kunt herkennen en doorbreken, waardoor je jouw persoonlijke groei en transformatie kunt bevorderen.

Of je nu een professional bent die werkt met ouders en kinderen, een therapeut, coach of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, de GIK Summerschool biedt waardevolle inzichten en vaardigheden die je direct kunt toepassen in jouw werk en leven. Iedere week van de zomervakantie valt er een les vrij en zo volg je 6 weken lang geweldige lessen voor slechts € 7,- incl. BTW per week. Nadien blijft de Summerschool nog altijd te bekijken voor jou en de downloads blijven beschikbaar. 
Na de 6 weken zomervakantie is dit programma dan ook NIET meer te bestellen. De verkoop van de Summerschool eindigt op 31 augustus 2023.

 

GIK Summerschool compleet

Dit programma zal je verrassen en verrijken met unieke materialen die je nergens anders zult vinden. En als kers op de taart bieden we je de mogelijkheid om ons posterpakket voor slechts € 15,- toe te voegen aan je bestelling.
Met de 7 posters in dit pakket kun je jouw hele tijdslijn letterlijk thuis op de grond leggen en de volledige reis van jouw leven overzien.

NORMAAL € 299,- en NU zijn de kosten: € 57,- incl. BTW = meest gekozen

GIK Summerschool

Ontdek de kracht van de GIK Summerschool, een programma dat uitblinkt in diepgang en vernieuwing. Elke les is zorgvuldig samengesteld en biedt informatie, inspirerende video’s, werkbladen, tijdslijnen en verdiepende oefeningen. Wat begon als een klein zomerproject groeide uit tot iets groots en buitengewoons. Het posterpakket met maar liefst 7 posters sturen wij jou toe!

NORMAAL € 289,- en NU zijn de kosten: € 42,- incl. BTW en ontvang geen posters 

Wat mag je verwachten?

Iedere les bevat een informatieve video, een werkblad, een tijdslijn en een verdiepende oefening. We begonnen dit project klein, het moest een mooie zomerweggever worden. Maar het liep echt uit de hand.

Wij kunnen dingen nou eenmaal niet half doen…. en we moeten zeggen, dit programma is werkelijk vernieuwend en verdiepend met weer unieke materialen. je kan ervoor kiezen om het posterpakket erbij te bestellen voor slechts € 15,- De 7 posters sturen wij dan naar jou toe én zal jij letterlijk jouw hele tijdslijn thuis voor je op de grond kunnen neerleggen.

6 weken lang content

Ontdek de kracht van de GIK Summerschool met ons handige document dat een overzicht geeft van de inhoud per week. Bereid je voor op een geweldige reis vol diepgaande inzichten, groei en transformatie. Krijg alvast een voorproefje per week wat je verwachten. Word onderdeel van deze inspirerende Summerschool en laat je verrassen door het potentieel dat in jou schuilt.

WEBINAR GIK Summerschool

Het webinar is de perfecte gelegenheid om kennis met ons te maken en vanuit jouw intentie mogelijk te kiezen voor de GIK Summerschool.

Of je nu nieuw bent in de wereld van de geboortepsychologie of al enige kennis hebt, de GIK Summerschool biedt waardevolle informatie en tools voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei.
Blijf op de hoogte, want binnenkort is het mogelijk om je in te schrijven voor deze GIK Summerschool, wat plaats zal vinden in onze online leeromgeving.
Dit is waar je toegang krijgt tot alle waardevolle materialen, video’s, oefeningen en werkbladen die je gedurende de zomer zullen begeleiden. In het webinar van 18 juli a.s. vertellen we er alles over.
Mis deze kans niet om jezelf te verrijken en je kennis te vergroten.
Schrijf je nu in voor het inspirerende webinar en bereid je voor op een zomer vol groei, inspiratie en empowerment!
Klik hier om je aan te melden voor het webinar en jouw plek te reserveren. Ook zeker wanneer je de Summerschool al hebt gekocht. De opname zal daarna ook in de Summerschool geplaatst worden.

Op dinsdagavond 18 juli om 20.00 uur organiseren we een speciaal webinar om de Summerschool echt feestelijk te openen.

Tijdens dit gratis webinar delen we waardevolle inzichten, praktische tips en een overzicht van hetgeen je mag verwachten binnen de Summerschool. Je zult de gelegenheid krijgen om vragen te stellen en te leren van ons als experts op het gebied van geboortepatronen.